→ ASSESSORIA TRADICIONAL

Des de la nostra oficina central organitzem i realitzem les tasques esmentades en els apartats anteriors.
El nostre afany per a la innovació de l’empresa, juntament amb l’estima pel medi ambient, ens empeny a realitzar les nostres feines digitalitzades, amb les eines que el mercat tecnològic ens ofereix, gairebé sense utilitzar el paper físic.
Dintre de l’horari d’oficina els rebrem, en hores convingudes, telèfon o personalment al nostre despatx, per escoltar-los, assessorar-los i gestionar les tasques necessàries de la seva consulta.
Mantenint com a norma general, com a mínim, una reunió trimestral per a autònoms i empreses petites i una de mensual per a empreses d’un nivell superior d’ingressos i despeses.

→ ASSESSORIA A DOMICILI

Aquesta metodologia consisteix en oferir els nostres serveis mitjançant la visita a la oficina del nostre client, d’aquesta manera el client no s’ha de preocupar de venir al nostre despatx ni de perdre temps en el viatge i en l’estada.
Nosaltres ens desplacem a la seva oficina un cop al mes. A través d’un escànner transformem la seva documentació en arxiu digital que s’integrarà al nostre sistema. En poc temps tindrem tota la documentació necessària i el client no haurà perdut el temps en viatges i esperes.
Una vegada tinguem la documentació la tramitarem des del nostre despatx i en poc temps ho tindrà al seu espai de client del nostre web www.ireth.cat
Aquesta metodologia va adreçada a petits empresaris i pimes que no disposen de temps suficient per abandonar el seu lloc de treball en hores de feina.
A professionals els quals la seva feina els impedeix sortir del despatx.

 

→ FILOSOFIA I VALORS

FILOSOFIA

Un bon equip que entén les vostres necessitats i treballa cuidant cada detall.
La professionalitat és el secret de l’èxit, a Ireth Assessors ho sabem i estem sotmesos a un constant procés d’actualització i formació per a ser dels millors professionals per a cada secció.
El nostre compromís és treballar per a la vostra empresa entenent les vostres necessitats i implementant tots els recursos necessaris per aconseguir el millor resultat.

VALORS

Professionalitat
Honestedat
Confiança i confidencialitat
Accessibilitat i rapidesa en la resposta